Sijanka Lievaart

Sijanka Lievaart, gepassioneerd ondernemer, manager en headhunter met ruim 20 jaar ervaring in de arbeidsbemiddelingsbranche. Tot 7 jaar geleden directeur/eigenaar van een werving & selectie organisatie voor HBO+ posities. Omdat de arbeidsmarkt de afgelopen jaren fors is veranderd en de businessmodellen van traditionele headhunters daarin vaak niet zijn meegegroeid heb ik 7 jaar geleden Executive+ opgericht. Vooral vanuit de overtuiging dat het tijd was voor een andere visie op executive search. Ik onderscheid mijzelf door mijn gepassioneerde handelswijze, doordachte aanpak, scherp inzicht en creatieve probleemoplossingen. Mijn drive is om bedrijven te helpen bij het vinden, boeien en selecteren van toptalent. Mijn werkwijze is transparant en resultaatgericht. Ik bied mijn opdrachtgever volledige openheid over het executive search traject.

De werkwijze van Executive+ was vanaf het eerste moment succesvol en inmiddels is Executive+ partner van diverse gerenommeerde bedrijven. Er is een aantoonbaar trackrecord van ingevulde directieposities opgebouwd. Dankzij de toename van vacatures is er nog meer behoefte aan creativiteit en flexibiliteit. Vanuit deze behoefte is de dienstverlening van Executive+ uitgebreid met RPO voor executive search.

“Door de oprichting van Executive+ kies ik er bewust voor zelf alle stappen uit het headhunt proces uit te voeren en mijn kennis te delen.”