RPO Executive Search

Het geheel of gedeeltelijk uitbesteden van het recruitmentproces voor hoger management, directie en specialistische posities.

Het afgelopen jaar hebben wij gesignaleerd dat er, dankzij de toename van vacatures, nog meer behoefte is aan creativiteit en flexibiliteit. Dit heeft ons ertoe gebracht om RPO voor executive search aan onze dienstverlening toe te voegen.

Recruitment process outsourcing van Executive + is een volledig flexibel en schaalbaar concept. RPO kan op verschillende niveaus plaatsvinden, maar RPO voor hoger management en directie posities is nog redelijk nieuw op de Nederlandse markt. Verschillende onderdelen uit het proces kunnen worden overgenomen, waaronder het opstellen van een strategisch wervingsplan, doelgroepprofielen, wervingsprofielen, het aanleggen en onderhouden van talentpools, begeleiden van interne gesprekken, managen van het interne proces en onboarding.

Bij RPO is geen sprake van transactionele opdrachten, maar van daadwerkelijk partnership geïntegreerd in de organisatie van de klant.

Voordelen RPO:

  • Opbouw talentpool (longlist) voor de klant
  • Benadering van de markt eventueel onder de vlag van de klant
  • Kennis van het gehele proces
  • Verhoging van kwaliteit en verlaging van doorlooptijden
  • Meetbaar en transparant proces
  • Kostenbesparing dankzij schaalvoordeel
Neem contact met mij op voor vrijblijvend advies.

“Mijn jarenlange ervaring als manager, headhunter en ondernemer zet ik in om bedrijven te adviseren en te helpen bij diverse headhunt trajecten en recruitment vraagstukken. Dit biedt u de mogelijkheid gebruik te maken van de kennis van een oplossingsgerichte headhunter met een brede werk- en levenservaring.